1.

Determination of Chemical Composition and Apparent Metabolizable Energy Corrected for Nitrogen (AMEn) Content of Amaranth Grain with and without Enzyme in Adult Leghorn Roosters by Regression Method

دوره 10، شماره 4، اسفند 2020، صفحه 705-716
B. Hosseintabar-Ghasemabad؛ H. Janmohammadi؛ A. Hosseinkhani؛ S. Alijani؛ M. Oliyai

2.

Dietary Supplementation of Enzymes: An Approach to Mitigate Ammonia Emission during Broiler Production

دوره 13، شماره 4، اسفند 2023، صفحه 615-625
S. Sugiharto؛ I. Agusetyaningsih؛ E. Widiastuti؛ H.I. Wahyuni؛ T. Yudiarti؛ T.A. Sartono

3.

Effect of Antibiotic Alternatives on Ileal Microflora and Intestinal Histomorphology of Broiler Chickens Fed Wheat Based Diet

دوره 4، شماره 1، خرداد 2014، صفحه 135-142
H. Hashemipour؛ H. Kermanshahi؛ A. Golian؛ A. Raji

4.

Effects of Different Levels of Guar Meal and β-Mannanase on Performance, Yolk Cholesterol Concentration and Blood Lipid Parameters of Laying Hens in Second-Cycle of Production

دوره 9، شماره 2، شهریور 2019، صفحه 309-313
M. Hasani؛ M. Rezaei؛ Z. Ansari Pirsaraei؛ K. Yussefi Kelarikolaei

5.

Enzyme microencapsulation technique in food industry: A Review

دوره 10، شماره 4، دی 2021، صفحه 249-263

6.

Evaluation of Application of the Asparagine and Glutamine Amino Acids on Improving the Biochemical Properties and Yield under Drought Sterss Conditions on Pistachio cv. Shahpsand

دوره 13، شماره 1، اردیبهشت 2022، صفحه 11-30
Mohammad ali Khajezade؛ Bahareh Kashefi؛ Hossein Afshari (new)؛ Zarrin Taj Alipour

7.

Growth Performance and Biochemical Parametersof Broiler Chickens on Diets Consist of Chicory (Cichorium intybus) and Nettle (Urtica dioica) with or without Multi-Enzyme

دوره 3، شماره 1، خرداد 2013، صفحه 131-137
A. Safamehr؛ F. Fallah؛ A. Nobakht

8.

In vitro Estimation of Microbial Nitrogen Production and Ruminal Fermentation Responses to Levels and Applying Duration of a Commercial Enzyme Mixture

دوره 6، شماره 1، خرداد 2016، صفحه 87-93
A. Faramarzi-Garmroodi؛ M. Danesh Mesgaran؛ A.R. Vakili

9.

Isolation and Identification of L-Asparaginase Producing Bacteria and From Forest Soil of Western Mazandaran

دوره 10، شماره 2، اسفند 2020، صفحه 1386-1391
shokoufeh pourmolaei؛ Saman Asghar Tobi

10.

Lectin and enzyme relationships in microbiology

دوره 1، Issue 1، تیر 2011، صفحه 9-14
Mikhail Lakhtin؛ Vladimir Lakhtin؛ Vladimir Alyoshkin

11.

Optimization of Culture Conditions for Keratinase Production in Streptomyces Sp. JRS19 for Chick Feather Wastes Degradation

دوره 1، شماره 3، آذر 2011، صفحه 121-125
T. Jayalakshmi؛ P. Krishnamoorthy؛ G. Ramesh kumar؛ P. Sivamani

12.

Performance Characteristics and Nutritional Comparison of Broiler Chickens Fed with Barley and Triticale Based Diets

دوره 5، شماره 2، شهریور 2015، صفحه 369-376
A. Moharrery؛ E. Asadi؛ R. Rezaei

13.

Picard Iteration Method to Kinetic Analysis of Thermal Inactivation of Enzyme as Applied in Biotechnology

دوره 11، شماره 4، اسفند 2018، صفحه 53-59
A. Olurotimi Adeleye؛ M. Gbeminiyi Sobamowo

14.

Productive Performance of Laying Hens Fed Different Levels of Distillers Dried Grains with Solubles with or without Certain Feed Additives

دوره 6، شماره 2، شهریور 2016، صفحه 407-413
K.M. Mahrose؛ M. Abdel-hack؛ A. Attia؛ M. El-hindawy

15.

Screening of almond cultivars and genotypes in relation to frost stress tolerance

دوره 13، شماره 3، آبان 2023، صفحه 4599-4608
ALI IMANI؛ Hamed Torkaman؛ Valiollah Rasoli؛ Korosh Zandifar Zandifar

16.

The Effect of Different Levels of Rapeseed Meal with and without Enzyme on the Performance and the Serum Level of Triiodothyronine (T3), Thyroxine (T4) and Thyroid Stimulating Hormone (TSH) in Broiler Chickens

دوره 6، شماره 1، خرداد 2016، صفحه 203-209
M. Ahmadi

17.

The Effect of Different Levels of Tomato Pomace With Without Multi–Enzyme on Performance and Egg Traits of Laying

دوره 1، شماره 1، خرداد 2011، صفحه 39-47
A. Safamehr؛ H. Malek؛ A. Nobakhat

18.

اثر افزودن آنزیم‌های فیتاز و پروتئاز به جیره‌های دارای کنجاله کنجد بر قابلیت هضم مواد مغذی، ویژگی‌های استخوان، ایمنی و فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی

دوره 15، شماره 3، خرداد 1402، صفحه 191-204
حسام‌الدین فرخی؛ روح اله عبداله پور؛ وحید رضائی پور

19.

اثر سایکوسل و عناصر ریزمغذی بر میزان آنزیم های آنتی اکسیدانت به عنوان شاخص های مقاومت به تنش خشکی در کلزا

دوره 2، شماره 3 (بهار 1387) 7، اردیبهشت 1387، صفحه 316-329
سارا همراهی؛ داوود حبیبی؛ حمید مدنی؛ مسعود مشهدی اکبر بوجار

20.

اثر منبع نشاسته با و بدون آنزیم بر عملکرد، خصوصیات دستگاه گوارش و ترکیب مدفوع در جوجه‌های گوشتی

دوره 16، شماره 2، اردیبهشت 1402، صفحه 110-121
آرمان امامی؛ علی نوبخت

21.

ارزیابی تولید آنزیم ترنس گلوتامیناز در جدایه استرپتومیست بومی جدا شده از خاک‌های کشاورزی استان قم

دوره 12، شماره 48، دی 1401، صفحه 103-119
سمیه بحری؛ سید سهیل آقائی؛ سید محمدحسین رضویان؛ فائزه کبیری

22.

آنزیم های موجود در شیر

دوره 3، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 27-40
ماندانا زورمند؛ مهناز هاشمی روان

23.

بررسی اثر محلول‌پاشی اسیدهای آمینه‌ آلانین، پرولین و گلوتامین بر برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و آنزیمی گیاه گشنیز (sativum L. Coriandrum)

دوره 3، شماره 1، شهریور 1402، صفحه 49-62
الهام دانائی؛ محمدعلی شریف زاده احتشامی

24.

بررسی آنزیم لاکتوپراکسیداز، سیستم عملکردی و کاربرد آن در صنایع

دوره 2، شماره 4، اسفند 1401، صفحه 249-258
معصومه دلفانی؛ مهناز هاشمی روان

25.

بررسی تأثیر تنظیم کننده‌های رشد گیاهی جیبرلیک اسید و 2 و4 –دی کلروفنوکسی استیک اسید بر کاهش ترکیدگی میوه پرتقال تامسون ناول(Citrus sinensis (L.) Osbeck cv. Thomson navel)

دوره 13، شماره 52، اسفند 1397، صفحه 29-42
شهروز حبیبی؛ علی عبادی؛ علیرضا لادن مقدم؛ سیاوش رعیت پناه

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب