1.

Determination of Florfenicol Residues in the Muscle and Liver of Cultured Rainbow Trout in Iran by ELISA

دوره 5، شماره 4، پاییز 2015
Firooz Fadaeifard؛ Ebrahim Rahimi؛ Mehdi Raissy؛ Mostafa Faghani

2.

Dietary supplement with dihydroquercetin and arabinogalactan affects growth performance, intracellular protease activities and muscle-specific gene expression in bacterially infected Oncorhynchus mykiss

دوره 12، شماره 1، خرداد 2020، صفحه 63-73
Nadezhda Kantserova؛ Liudmila A. Lysenko؛ Maria V. Churova؛ Ekaterina D. Tushina؛ Irina Sukhovskaya؛ Nina Nemova

3.

Effect of immersion booster vaccination with Yersinia ruckeri extracellular products (ECP) on rainbow trout Oncorhynchus mykiss

دوره 2، شماره 2، آبان 2010، صفحه 127-130
Unal Ispir؛ Mustafa Dorucu

4.

Effect of using yeast (Saccharomyces cerevisiae) as probiotic on growth parameters, survival and carcass quality in rainbow trout Oncorhynchus mykiss fry

دوره 1، شماره 1، بهمن 2009، صفحه 39-44
Molook Pooramini؛ Abolghasem Kamali؛ Abdolmajid Hajimoradloo؛ Morteza Alizadeh؛ Rasoul Ghorbani

5.

Effect of water salinity on enzymatic and hormonal indices of (Oncorhynchus mykiss) fingerlings

دوره 12، شماره 4، اسفند 2020، صفحه 309-314
Milad Ranjbar؛ Majid Mohammad Nejad

6.

Evaluation of a canola protein concentrate as a replacement for fishmeal and poultry by-product meal in a commercial production diet for Atlantic salmon (Salmo salar)

دوره 5، شماره 1، اسفند 2013، صفحه 1-8
Gary S Burr؛ William R Wolters؛ Frederic T Barrows؛ Alan W Donkin

7.

Survey on viability of Streptococcus iniae in frozen rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) following experimental infection

دوره 3، شماره 1، تابستان 2013، صفحه 274-279
Mohammad Mazandarani؛ Elahe Amooee؛ Mohammad Soudagar؛ Somayeh Namroodi

8.

اثرات استفاده از پروبیوتیک‌های یستچر و بلوگاتکس در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد و بازماندگی لارو ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 5، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 10-20

9.

اثرات سطوح مختلف عصاره یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد آنزیم های کبدی و پارامترهای سرمی بچه‌ ماهیان قزل آلای رنگین‌ کمان (Oncorhynchus mykiss

دوره 12، شماره 4، تابستان 1399، صفحه 57-69
احمد کولیوند؛ سید محمد موسوی؛ محمد ذاکری؛ وحید یاوری؛ نسیم زنگویی

10.

اثرات سلنیوم روی عملکرد رشد، هماتوکریت و برخی پارامترهای خون شناسی بچه ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 7، شماره 2، تابستان 1391، صفحه 40-54
حمید رجبی استرابادی؛ حسین عمادی؛ محمد رضا ایمانپور

11.

اثرات متقابل لیزین و ال‌کارنتین بر فاکتورهای رشد و برخی از پارامترهای کیفی خون در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 7، شماره 1، بهار 1392، صفحه 61-69

12.

اثر افزودن پودر ریشه گیاه باباآدم (Arctium lappa) در جیره غذایی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان بر برخی شاخص‌های رشد و کیفیت لاشه

دوره 3، شماره 9، تابستان 1395، صفحه 73-84
میلاد محمدی مقدم؛ سید پژمان حسینی شکرابی

13.

اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقی‌مانده فلزات سنگین در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 10، 1 (37) بهار، بهار 1399، صفحه 29-43
شیدا مدرسه؛ حمیدرضا قیصری؛ سعید حسین زاده

14.

اثر آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان تغذیه شده با Spirulina platensis توسط آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز

دوره 9، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 41-49
مژگان امتیازجو؛ زهرا دهقانی مطلق؛ مجید زینلی

15.

اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگی‌های میکروبی و حسی فیله قزل‌آلا در طی نگهداری در یخچال

دوره 6، شماره 1، بهار 1398، صفحه 1-14
مریم فرومندی؛ محمدرضا خانی

16.

اثر تخلیه احشایی بر ویژگی‌های حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در 18- درجه سلسیوس

دوره 5، 1 (17) بهار، بهار 1394، صفحه 35-51
فرشته شکری؛ مسعود هدایتی فرد؛ زینب رفتنی امیری

17.

اثر شوری های مختلف بر فاکتورهای رشد ، بقا و شاخصهای خونشناسی بچه ماهی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 14، 1زمستان 99، زمستان 1399، صفحه 87-98
میلاد رنجبر؛ مجید محمدنژاد؛ محمدرضا قمی

18.

اثر کاربرد گیاه جعفری( Petroselinum sativum) بر شاخص های رشد قزل آلا Oncorynchus mykiss) )

دوره 10، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 56-65
امیر عباس زینالو؛ ژاله خوشخو؛ عبدالرحیم وثوقی؛ الهام زینالو

19.

اثر مجزا و ترکیبی عصاره‌‌های کاسنی (Cichorium intybus) و علف‌چای (Hypericum perforatum) بر شاخص‌های رشد و فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss

دوره 13، تابستان شماره 3، تابستان 1399، صفحه 29-40
لیلا فرض الهی؛ کوروش سروی مغانلو؛ احمد ایمانی؛ میثم عزیزی بصیر

20.

ارزیابی اثر ارگوسان و واکسن ضد استرپتوکوکوزیس بر پارامترهای خونی ماهیان قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 3، شماره 2، تابستان 1388، صفحه 53-59

21.

ارزیابی عوامل مدیریتی و قهریه موثر بر ریسک های عملیات بیمه گری مزارع پرورش ماهیان سردآبی– استان قزوین

دوره 11، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 100-115
ارمغان دامغان پور؛ رضوان موسوی ندوشن؛ منصور شریفیان

22.

ارزیابی کارایی اکسیژن‌دهی پراکسید هیدروژن در مقایسه با روش رایج برای بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Onchorhynchus mykiss)

دوره 6، شماره 3، پاییز 1391، صفحه 98-104

23.

ارزیابی و مقایسۀ تأثیر جیرۀ آزمایشی با غذا های وارداتی و داخلی بر پاره ای از شاخص های رشد در قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss

دوره 9، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 9-21
حسین عمادی؛ نسیم بهاران؛ علی اصغر سعیدی

24.

استفاده از Multiplex PCR جهت تشخیص کوکسی های گرم مثبت ایجاد کننده بیماری در مزارع پرورشی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss), ایلام

دوره 5، شماره 1، تابستان 1396، صفحه 18-24
سیده سعیده حیدری نژاد

25.

استفاده از افزودنی NEXT Enhance150 (تیمول و کارواکرول) به‌منظور بررسی کارایی رشد، ترکیبات مغذی بدن و شاخص‌های خونی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 12، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 83-90

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.