1.

Determination of Florfenicol Residues in the Muscle and Liver of Cultured Rainbow Trout in Iran by ELISA

دوره 5، شماره 4، آذر 2015
Firooz Fadaeifard؛ Ebrahim Rahimi؛ Mehdi Raissy؛ Mostafa Faghani

2.

Dietary supplement with dihydroquercetin and arabinogalactan affects growth performance, intracellular protease activities and muscle-specific gene expression in bacterially infected Oncorhynchus mykiss

دوره 12، شماره 1، خرداد 2020، صفحه 63-73
Nadezhda Kantserova؛ Liudmila A. Lysenko؛ Maria V. Churova؛ Ekaterina D. Tushina؛ Irina Sukhovskaya؛ Nina Nemova

3.

Effect of immersion booster vaccination with Yersinia ruckeri extracellular products (ECP) on rainbow trout Oncorhynchus mykiss

دوره 2، شماره 2، آبان 2010، صفحه 127-130
Unal Ispir؛ Mustafa Dorucu

4.

Effect of using yeast (Saccharomyces cerevisiae) as probiotic on growth parameters, survival and carcass quality in rainbow trout Oncorhynchus mykiss fry

دوره 1، شماره 1، بهمن 2009، صفحه 39-44
Molook Pooramini؛ Abolghasem Kamali؛ Abdolmajid Hajimoradloo؛ Morteza Alizadeh؛ Rasoul Ghorbani

5.

Effect of water salinity on enzymatic and hormonal indices of (Oncorhynchus mykiss) fingerlings

دوره 12، شماره 4، اسفند 2020، صفحه 309-314
Milad Ranjbar؛ Majid Mohammad Nejad

6.

Evaluation of a canola protein concentrate as a replacement for fishmeal and poultry by-product meal in a commercial production diet for Atlantic salmon (Salmo salar)

دوره 5، شماره 1، اسفند 2013، صفحه 1-8
Gary S Burr؛ William R Wolters؛ Frederic T Barrows؛ Alan W Donkin

7.

Morphological and molecular characterization of two species of Saprolegnia isolated from a rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) hatchery in Iran

دوره 14، شماره 3، آذر 2022، صفحه 223-230
Sina Mirmazloomi؛ Maryam Ghiasi؛ Seyedeh Ainaz Shirangi؛ Saltanat Najjar Lashgari؛ Ali Reza Khosravi

8.

Survey on viability of Streptococcus iniae in frozen rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) following experimental infection

دوره 3، شماره 1، شهریور 2013، صفحه 274-279
Mohammad Mazandarani؛ Elahe Amooee؛ Mohammad Soudagar؛ Somayeh Namroodi

9.

The essential oils of some medicinal plants on the immune system and growth of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)

دوره 2، شماره 2، آذر 2011، صفحه 149-155
Abdollah Ghasemi Pirbalouti؛ Esmaeil Pirali؛ Gholamreza Pishkar؛ Seyed Mohammadali Jalali؛ Mehdi Raissy؛ Mohsen Jafarian Dehkordi؛ Behzad Hamedi

10.

اثرات استفاده از پروبیوتیک‌های یستچر و بلوگاتکس در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد و بازماندگی لارو ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 5، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 10-20

11.

اثرات تغذیه‌ای مکمل پری‌بیوتیکی بر پایه ساکارومیسس سرویسه و مانان الیگوساکارید بر میزان گلوکز و کورتیزول در استرس‌های محیطی و مواجه تجربی با بیماری فورونکلوزیس در ماهی قزل‌آلای رنگین-کمان

دوره 15، شماره 4، اردیبهشت 1401، صفحه 41-53
امین خدادادی

12.

اثرات سطوح مختلف عصاره یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد آنزیم های کبدی و پارامترهای سرمی بچه‌ ماهیان قزل آلای رنگین‌ کمان (Oncorhynchus mykiss

دوره 12، شماره 4، شهریور 1399، صفحه 57-69
احمد کولیوند؛ سید محمد موسوی؛ محمد ذاکری؛ وحید یاوری؛ نسیم زنگویی

13.

اثرات سلنیوم روی عملکرد رشد، هماتوکریت و برخی پارامترهای خون شناسی بچه ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 7، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 40-54
حمید رجبی استرابادی؛ حسین عمادی؛ محمد رضا ایمانپور

14.

اثرات متقابل لیزین و ال‌کارنتین بر فاکتورهای رشد و برخی از پارامترهای کیفی خون در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 7، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 61-69

15.

اثر افزودن پودر ریشه گیاه باباآدم (Arctium lappa) در جیره غذایی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان بر برخی شاخص‌های رشد و کیفیت لاشه

دوره 3، شماره 9، شهریور 1395، صفحه 73-84
میلاد محمدی مقدم؛ سید پژمان حسینی شکرابی

16.

اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقی‌مانده فلزات سنگین در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 10، 1 (37) بهار، فروردین 1399، صفحه 29-43
شیدا مدرسه؛ حمیدرضا قیصری؛ سعید حسین زاده

17.

اثر آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان تغذیه شده با Spirulina platensis توسط آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز

دوره 9، شماره 3، آذر 1393، صفحه 41-49
مژگان امتیازجو؛ زهرا دهقانی مطلق؛ مجید زینلی

18.

اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگی‌های میکروبی و حسی فیله قزل‌آلا در طی نگهداری در یخچال

دوره 6، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 1-14
مریم فرومندی؛ محمدرضا خانی

19.

اثر تخلیه احشایی بر ویژگی‌های حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در 18- درجه سلسیوس

دوره 5، 1 (17) بهار، خرداد 1394، صفحه 35-51
فرشته شکری؛ مسعود هدایتی فرد؛ زینب رفتنی امیری

20.

اثر سطوح مختلف دارچین و کربوهیدرات بر فاکتورهای رشد و شاخص‌های ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 14، شماره 3، خرداد 1401، صفحه 181-193
میترا راوردشیری؛ سمیه بهرام؛ سید روح الله جوادیان؛ معصومه بحرکاظمی

21.

اثر شوری های مختلف بر فاکتورهای رشد ، بقا و شاخصهای خونشناسی بچه ماهی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) DOR: 20.1001.1.17359880.1399.14.1.7.0

دوره 14، شماره 1، دی 1399، صفحه 87-98
میلاد رنجبر؛ مجید محمدنژاد؛ محمدرضا قمی

22.

اثر فرآیند خشک کردن حرارتی بر خواص کیفی و حسی ماهی قزل‌الای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 16، شماره 3، آذر 1401، صفحه 33-43
هادی عالمی

23.

اثر کاربرد گیاه جعفری( Petroselinum sativum) بر شاخص های رشد قزل آلا Oncorynchus mykiss) )

دوره 10، شماره 3، آذر 1394، صفحه 56-65
امیر عباس زینالو؛ ژاله خوشخو؛ عبدالرحیم وثوقی؛ الهام زینالو

24.

اثر مجزا و ترکیبی عصاره‌‌های کاسنی (Cichorium intybus) و علف‌چای (Hypericum perforatum) بر شاخص‌های رشد و فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss

دوره 13، شماره 3، تیر 1399، صفحه 29-40
لیلا فرض الهی؛ کوروش سروی مغانلو؛ احمد ایمانی؛ میثم عزیزی بصیر

25.

ارزیابی اثر ارگوسان و واکسن ضد استرپتوکوکوزیس بر پارامترهای خونی ماهیان قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 3، شماره 2، شهریور 1388، صفحه 53-59

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب