1.

A Survey on the Existence of Price Discrimination Behavior in Iran’s Saffron Exporting Market by Using PTM Model

دوره 6، شماره 4، زمستان 2016، صفحه 467-474
Elahe Mahmoodi؛ Majid Mahmoodi

2.

Factors Affecting Land Allocation to Saffron and its Expansion in Marand County, Iran

دوره 7، شماره 2، تابستان 2017، صفحه 267-273
Kolsoum Azizi Mizab؛ Azadeh Falsafian

3.

اثر تاریخ، عمق و فاصله کاشت بر صفات رویشی و زایشی زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط آب و هوایی شهرستان ماکو

دوره 8، شماره 1، بهار 1391، صفحه 1-10
رستم آقازاده؛ اقدس همت‎زاده

4.

اثر تراکم بنه بر عملکرد کمّی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از اوره و نیتروکسین در شهرری

دوره 11، 2(42) تابستان، تابستان 1396، صفحه 315-330
علیرضا پازکی؛ محمد کریمی نژاد؛ علیرضا فولادی طرقی

5.

اثر تمرین پیلاتس همراه با مصرف زعفران بر ترکیب بدنی زنان

دوره 1، شماره 1، پاییز 1399، صفحه 58-66
ستاره شرفی؛ قباد حسن پور

6.

اثر عصاره آبی زعفران و تمرین هوازی بر غلظت آنتی‌اکسیدان‌های غیرآنزیمی کبدی در موش‌های صحرایی دیابتی شده با استرپتوتوزوسین

دوره 2، شماره 7، تابستان 1391، صفحه 5-16

7.

اثر عصاره آبی زعفران و تمرین هوازی بر غلظت آنتی اکسیدان های غیر آنزیمی کبدی در موش های صحرایی دیابتی شده با استروپتوتوزوسین

دوره 7، شماره 17، بهار 1394، صفحه 11-32
مقصود پیری؛ مرجان مسلمان حقیقی؛ محمد علی آذربایجانی

8.

ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دوره‌ی نگه‌داری یکساله

دوره 2، شماره 1، بهار 1389، صفحه 35-46

9.

تأثیر عصاره اتانولی زعفران بر هیستوپاتولوژی و شاخص‌های آسیب بافت کبد در موش‌های صحرایی دیابتی شده با استرپتوزوتوسین

دوره 5، 3 (19) پاییز، پاییز 1390، صفحه 1305-1313
محمد رهبانی نوبر؛ داریوش مهاجری؛ علی رضایی؛ عادل رضائی مقدم

10.

تأثیر یک دوره تمرین مقاومتی با مصرف عصاره زعفران بر تستوسترون، FSH و LH موش‌های صحرایی

دوره 3، شماره 12، بهار 1393، صفحه 77-86

11.

تأثیر مقادیر مختلف کودهای شیمیایی و بیولوژیک نیتروژن بر عملکرد و رنگدانه های فتوسنتزی گیاه زعفران (Crocus sativus L.) در تراکم های مختلف بنه

دوره 8، شماره 1، بهار 1395، صفحه 51-64

12.

تأثیر مقادیر مختلف کودهای شیمیایی و بیولوژیک نیتروژن بر عملکرد و رنگدانه های فتوسنتزی گیاه زعفران (Crocus sativus L.) در تراکم های مختلف بنه

دوره 7، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 187-200
محمد کریمی نژاد

13.

تأثیر منابع کودی مختلف و تراکم بنه بر عملکرد، اندام رویشی و رنگدانه‌های فتوسنتزی گیاه زعفران (Crocus sativus L.).

دوره 12، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 233-242
سید احمد محمدی؛ آرش برزو؛ نبی‌اله نعمتی

14.

فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای

دوره 7، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 1-8
سوسن کامل رحیمی؛ امیرحسین الهامی راد؛ عباس همتی کاخکی

15.

مطالعه هیستوپاتولوژی اثرات محافظتی عصاره الکلی کلاله زعفران بر تغییرات بافتی کبد و کلیه در موش‌های صحرایی دیابتی شده توسط آلوکسان

دوره 2، 2 (6) تابستان، تابستان 1387، صفحه 129-143
داریوش مهاجری؛ مهران مسگری عباسی؛ غفور موسوی؛ یوسف دوستار؛ بهرام عمواوغلی تبریزی

16.

مقایسه اثرعصاره زعفران و کروسین بر هورمون های جنسی موش‌های صحرایی نر مبتلا به آلزایمر

دوره 1، شماره 1، پاییز 1399، صفحه 39-47
طاهره جایدری فرد؛ علی اصغر پیله وریان



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.