1.

A Survey on the Existence of Price Discrimination Behavior in Iran’s Saffron Exporting Market by Using PTM Model

دوره 6، شماره 4، اسفند 2016، صفحه 467-474
Elahe Mahmoodi؛ Majid Mahmoodi

2.

Effects of cultivation condition and storage on dried stigmata of Crocus sativus L. on determination of Crocin

دوره 1، شماره 3، اسفند 2010، صفحه 29-34
Kamkar Jaimand؛ Mohammad Bagher Rezaee؛ Akbar Najafi Ashtiany

3.

Factors Affecting Land Allocation to Saffron and its Expansion in Marand County, Iran

دوره 7، شماره 2، شهریور 2017، صفحه 267-273
Kolsoum Azizi Mizab؛ Azadeh Falsafian

4.

اثر تاریخ، عمق و فاصله کاشت بر صفات رویشی و زایشی زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط آب و هوایی شهرستان ماکو

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1391، صفحه 1-10
رستم آقازاده؛ اقدس همت‎زاده

5.

اثر تراکم بنه بر عملکرد کمّی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از اوره و نیتروکسین در شهرری

دوره 11، 2(42) تابستان، مرداد 1396، صفحه 315-330
علیرضا پازکی؛ محمد کریمی نژاد؛ علیرضا فولادی طرقی

6.

اثر تمرین پیلاتس همراه با مصرف زعفران بر ترکیب بدنی زنان

دوره 1، شماره 1، آذر 1399، صفحه 58-66
ستاره شرفی؛ قباد حسن پور؛ مهدی نورا

7.

اثر عصاره آبی زعفران و تمرین هوازی بر غلظت آنتی‌اکسیدان‌های غیرآنزیمی کبدی در موش‌های صحرایی دیابتی شده با استرپتوتوزوسین

دوره 2، شماره 7، شهریور 1391، صفحه 5-16

8.

اثر عصاره آبی زعفران و تمرین هوازی بر غلظت آنتی اکسیدان های غیر آنزیمی کبدی در موش های صحرایی دیابتی شده با استروپتوتوزوسین

دوره 7، شماره 17، خرداد 1394، صفحه 11-32
مقصود پیری؛ مرجان مسلمان حقیقی؛ محمد علی آذربایجانی

9.

ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دوره‌ی نگه‌داری یکساله

دوره 2، شماره 1، خرداد 1389، صفحه 35-46

10.

امکان سنجی کاشت زعفران در استان زنجان با استفاده از GISو AHP

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 25 مرداد 1402
مهناز پروازی

11.

امکان سنجی کشت زعفران با استفاده از (GIS-AHP) در استان زنجان

دوره 17، شماره 34، خرداد 1400، صفحه 115-131
مهناز جهانشاهی جز؛ مهناز پروازی

12.

بررسی تغییرات برخی صفات رشدی، فیزیولوژیکی و تجمع فلزات سنگین در گیاه دارویی Crocus sativus L.تحت شرایط کشت در اقلیم مختلف

دوره 10، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 114-129
حبیب الله فرخی؛ احمد اصغرزاده؛ ملیحه کاظمی صمدی

13.

تأثیر عصاره اتانولی زعفران بر هیستوپاتولوژی و شاخص‌های آسیب بافت کبد در موش‌های صحرایی دیابتی شده با استرپتوزوتوسین

دوره 5، 3 (19) پاییز، آذر 1390، صفحه 1305-1313
محمد رهبانی نوبر؛ داریوش مهاجری؛ علی رضایی؛ عادل رضائی مقدم

14.

تأثیر یک دوره تمرین مقاومتی با مصرف عصاره زعفران بر تستوسترون، FSH و LH موش‌های صحرایی

دوره 3، شماره 12، خرداد 1393، صفحه 77-86

15.

تأثیر مقادیر مختلف کودهای شیمیایی و بیولوژیک نیتروژن بر عملکرد و رنگدانه های فتوسنتزی گیاه زعفران (Crocus sativus L.) در تراکم های مختلف بنه

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 51-64

16.

تأثیر مقادیر مختلف کودهای شیمیایی و بیولوژیک نیتروژن بر عملکرد و رنگدانه های فتوسنتزی گیاه زعفران (Crocus sativus L.) در تراکم های مختلف بنه

دوره 7، شماره 3، مهر 1394، صفحه 187-200
محمد کریمی نژاد

17.

تأثیر منابع کودی مختلف و تراکم بنه بر عملکرد، اندام رویشی و رنگدانه‌های فتوسنتزی گیاه زعفران (Crocus sativus L.).

دوره 12، شماره 3، آذر 1394، صفحه 233-242
سید احمد محمدی؛ آرش برزو؛ نبی‌اله نعمتی

18.

فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای

دوره 7، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 1-8
سوسن کامل رحیمی؛ امیرحسین الهامی راد؛ عباس همتی کاخکی

19.

مطالعه اثر دور آبیاری و اندازه بنه مادری بر عملکرد گل و بنه ‏های‏ دختری در زعفران

دوره 1، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 14-28
هادی احمدی؛ مسعود امینی؛ فرشید وزین؛ احد مدنی

20.

مطالعه هیستوپاتولوژی اثرات محافظتی عصاره الکلی کلاله زعفران بر تغییرات بافتی کبد و کلیه در موش‌های صحرایی دیابتی شده توسط آلوکسان

دوره 2، 2 (6) تابستان، شهریور 1387، صفحه 129-143
داریوش مهاجری؛ مهران مسگری عباسی؛ غفور موسوی؛ یوسف دوستار؛ بهرام عمواوغلی تبریزی

21.

مقایسه اثرعصاره زعفران و کروسین بر هورمون های جنسی موش‌های صحرایی نر مبتلا به آلزایمر

دوره 1، شماره 1، آذر 1399، صفحه 39-47
طاهره جایدری فرد؛ علی اصغر پیله وریان



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب