1.

ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دوره‌ی نگه‌داری یکساله

دوره 2، شماره 1، بهار 1389، صفحه 35-46

2.

تأثیر نانو ذرات نقره و وزن بنه بر صفات فیزیولوژیک و مورفولوژیک زعفران (Crocus sativus L) تحت شرایط اقلیمی سیستان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 بهمن 1399
فاطمه محمودی؛ نفیسه مهدی نژاد؛ براتعلی فاخری؛ احمد احمدیان

3.

مطالعه اثرات محافظتی کروسین بر آسیب ایسکمی-بازخونرسانی تجربی کبد در موش صحرایی

دوره 9، 2 (34) تابستان، تابستان 1394، صفحه 103-116
بهرام عمواوغلی تبریزی؛ داریوش مهاجری

4.

مطالعه هیستوپاتولوژی تاثیر کروسین در پیشگیری از بیماری کبد چرب در موش‌های صحرایی تغذیه شده با جیره پر چرب

دوره 5، 3 (19) پاییز، پاییز 1390، صفحه 1295-1304
داریوش مهاجری؛ علی رضایی؛ غفور موسوی؛ جعفر رحمانی

5.

مقایسه اثرعصاره زعفران و کروسین بر هورمون های جنسی موش‌های صحرایی نر مبتلا به آلزایمر

دوره 1، شماره 1، پاییز 1399، صفحه 39-47
طاهره جایدری فرد؛ علی اصغر پیله وریان


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.