1.

Effects of cultivation condition and storage on dried stigmata of Crocus sativus L. on determination of Crocin

دوره 1، شماره 3، اسفند 2010، صفحه 29-34
Kamkar Jaimand؛ Mohammad Bagher Rezaee؛ Akbar Najafi Ashtiany

2.

ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دوره‌ی نگه‌داری یکساله

دوره 2، شماره 1، خرداد 1389، صفحه 35-46

3.

بررسی اثر عصاره گیاه زیتون تلخ (Melia azedarach) و کروسین در موش‌های مبتلا به کیست هیداتید

دوره 16، شماره 1، آذر 1402، صفحه 163-173
راهله رهباریان؛ سیده شهربانو جعفری؛ حمید عشرتی

4.

تأثیر نانو ذرات نقره و وزن بنه بر صفات فیزیولوژیک و مورفولوژیک زعفران (Crocus sativus L.) تحت شرایط اقلیمی سیستان

دوره 16، شماره 61، فروردین 1400، صفحه 45-63
فاطمه محمودی؛ نفیسه مهدی نژاد؛ براتعلی فاخری؛ احمد احمدیان

5.

مطالعه اثرات محافظتی کروسین بر آسیب ایسکمی-بازخونرسانی تجربی کبد در موش صحرایی

دوره 9، 2 (34) تابستان، شهریور 1394، صفحه 103-116
بهرام عمواوغلی تبریزی؛ داریوش مهاجری

6.

مطالعه هیستوپاتولوژی تاثیر کروسین در پیشگیری از بیماری کبد چرب در موش‌های صحرایی تغذیه شده با جیره پر چرب

دوره 5، 3 (19) پاییز، آذر 1390، صفحه 1295-1304
داریوش مهاجری؛ علی رضایی؛ غفور موسوی؛ جعفر رحمانی

7.

مقایسه اثرعصاره زعفران و کروسین بر هورمون های جنسی موش‌های صحرایی نر مبتلا به آلزایمر

دوره 1، شماره 1، آذر 1399، صفحه 39-47
طاهره جایدری فرد؛ علی اصغر پیله وریان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب