1.

Antimicrobial activity of five species of green – blue algae and three species of green algae for Mashhad.

دوره 1، شماره 2، آبان 2010، صفحه 45-48
Samaneh Rahimi؛ Mahmood Zokaee؛ Neda Soltani

2.

Antimicrobial Activity of Salvia officinalis Acetone Extract against Pathogenic Isolates

دوره 5، شماره 4، فروردین 2015، صفحه 215-218
Ghezelbash GH. R؛ Parishani M. R؛ Fouani M. H

3.

Evaluation of Cytotoxic and Anti-microbial Activities of the Methanolic Leaf Extracts of Sansevieria zeylanica (L.) Willd. Against the Human Breast Cancer, MDA-MB-231 Cell Lines

دوره 12، شماره 1، خرداد 2022، صفحه 67-79
Somashekara Rajashekara؛ Nuguri Chudamani؛ Priya Rautela؛ Sharvani Ganapati Hegde؛ ShivaReddy Swaroopa

4.

Grape Seed Extract Loaded Amino Functionalized SBA-15 Mesoporous Silica Nanoparticles as a potential drug delivery System: Antibacterial activity and release kinetics studies

دوره 1، شماره 3، دی 2022، صفحه 142-154
Mahdi Shahriarinour؛ Faten Divsar؛ Zahra Nazari Shad

5.

Natural Bioactive Products from an Ornamental- Medicinal Flower (Catharanthus roseus (L.) G. Don) forms Promising Therapeutics: A Critical Review of Natural Product-Based Drug Development

دوره 12، شماره 3، آذر 2022، صفحه 167-190
Somashekara Rajashekara؛ Utpal Baro

6.

اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز

دوره 7، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 1-16
بهاره حاجی محمدی تلک آبادی؛ آسیه احمدی دستگردی

7.

اثر پری بیوتیک های مختلف بر خاصیت ضد میکروبی پروبیوتیک ها علیه تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زای ایجاد کننده عفونت‌های بیمارستانی

دوره 2، شماره 1، بهار 92، خرداد 1392، صفحه 1-7

8.

ارزیابی فعالیت یک گونه جدید عروس دریایی جمع آوری شده از خلیج نایبند در بوشهر بر روی باکتری های بیماری زای انسانی

دوره 9، شماره 4، دی 1395
اکرم نجفی؛ زهرا امینی خویی؛ سعید تاج بخش؛ گل اندام آسایش؛ غلامحسین محبی

9.

بررسی اثر نانو ذرات نقره بر بیوفیلم های ناشی از لیستریا مونوسایتوژنز

دوره 8، شماره 32، اسفند 1397، صفحه 1-12
راضیه احمدی نسب؛ سید سهیل آقائی؛ محمد علی قاسم زاده

10.

بررسی ترکیبات شیمیایی، فعالیت ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی اسانس برگ گیاه بومادران (Achillea millefolium) و مقایسه با آنتی اکسیدان ها و نگهدارنده های شیمیایی

دوره 15، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 1-12
آسیه احمدی؛ مجید غلامی آهنگران؛ مصطفی فغانی؛ محمد سجاد انصاری چهارسوقی؛ زهرا صافی زاده

11.

بررسی خاصیت ضد میکروبی عصاره اتانولی چهار گیاهان دارویی بر روی باکتری ها استاندارد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 07 آبان 1402
فرشته جوادیان؛ صدیقه غنائی؛ مریم بیگمی؛ زهرا بیگمی؛ مریم عامری

12.

بررسی خاصیت ضد میکروبی گیاهان دارویی خرزهره، گوآ، مرزه و خردل سفید بر روی سالمونلا تیفی موریوم

دوره 2، شماره 4، خرداد 1402، صفحه 87-97
بتول حیدری صادق؛ رضا روحانی؛ نرجس دهمرده؛ فرشته جوادیان

13.

بررسی فیتوشیمیایی و اثر مهاری عصاره‌ گیاه افسنطینL.) (Artemisia absinthium و ترش‌واش (Oxalis corniculata L.) بر روی بیمارگر‌های باکتریایی گوجه‌فرنگی

دوره 7، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 99-109
محمدرضا مجید خوش خلق پهلویانی؛ علیرضا مسیحا

14.

بررسی فیتوشیمیایی و اثرمهاری عصاره‌ گیاه افسنطینL.) (Artemisia absinthium وترش واش (Oxalis corniculata L.) بر روی پاتوژن های گوجه فرنگی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 31 خرداد 1399
علیرضا مسیحا

15.

بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بی‌دانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی

دوره 7، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 95-103
نرگس رحیمی؛ سید علی مرتضوی؛ عبدالمجید مسکوکی؛ امیرحسین الهامی راد؛ قدیر رجب زاده

16.

بررسی و مقایسه فیتوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی غلظت‌های مختلف عصاره اندام‌های گیاه داروییL. Physalis alkekengi

دوره 10، شماره 3، آبان 1401، صفحه 97-109
سیمین آرین؛ سیده فاطمه حبیب حسینی

17.

بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی

دوره 11، شماره 2، تیر 1398، صفحه 107-118
بهاره حاجی رستملو؛ راحله ژیانی؛ شکوفه عمرانی

18.

تثبیت نانوذره‌های نقره بر نانوچندسازه‌های بسپاری مگنتیت-کیتوسان و بررسی ویژگی ضد میکروبی آن‌ها

دوره 13، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 75-82
زهره زرنگار؛ جواد صفری؛ زهره زهرایی

19.

سنتز نانو ذرات اکسید روی با فعالیت ضد میکروبی و آنتی بیوفیلمی علیه کلبسیلا پنومونیه

دوره 8، شماره 31، آذر 1397، صفحه 107-119
راضیه احمدی نسب؛ سید سهیل آقائی؛ محمد علی قاسم زاده

20.

فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن

دوره 8، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 111-125
اسماعیل عطای صالحی؛ علی سرداریان

21.

فعالیت ضد‌میکروبی عصاره آبی، الکلی و بافری بره موم زنبور عسل بر باکتری‌های دهانی و روده ای

دوره 7، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 85-93
مهنوش ابوتراب؛ محمد گلی؛ الهام خسروی

22.

مروری بر گیاهان دارویی در درمان عفونت آئروموناس هیدروفیلا

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 07 آبان 1402
فرشته جوادیان؛ مریم بیگمی؛ مهین ریگی؛ زهرا بیگمی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب