1.

اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال

دوره 10، 4 (40) زمستان، دی 1399، صفحه 1-15
سپیده کیانی قلعه سرد؛ علی فضل ارا؛ مریم قادری قهفرخی؛ مهدی پورمهدی

2.

بررسی اثر چهار پوشش خوراکی ایزوله‌ی پروتئین سویا، کنستانتره‌ی پروتئین آب پنیر، کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری ورقه‌های گلابی (Pyrus communis)

دوره 4، شماره 3، آذر 1391، صفحه 47-55

3.

بررسی‌خواص فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر‌پروسس لبنه بر پایه صمغ‌کاراگینان و پکتین

دوره 16، 1(بهار)، فروردین 1403، صفحه 1-12
محیا بختیاری؛ اکرم شریفی

4.

بررسی کیفیت فیله مرغ تازه پوشش دهی شده با کاراگینان - اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) تحت بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده

دوره 18، شماره 1، شهریور 1401، صفحه 1-19
سپیده کیانی قلعه سرد؛ علی فضل آرا؛ مریم قادری؛ مهدی پور مهدی بروجنی

5.

حذف فنل از محلول‌های آبی توسط مخلوط بیوپلیمر کاراگینان و سدیم آلژینات در حضور نانورس سدیم مونت موریلونیت

دوره 7، شماره 28، آذر 1395، صفحه 29-37


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب