تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,633 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,573,265 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,740,119 |
1. | اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال | |
دوره 10، 4 (40) زمستان، دی 1399، صفحه 1-15 | ||
سپیده کیانی قلعه سرد؛ علی فضل ارا؛ مریم قادری قهفرخی؛ مهدی پورمهدی | ||
2. | بررسی اثر چهار پوشش خوراکی ایزولهی پروتئین سویا، کنستانترهی پروتئین آب پنیر، کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری ورقههای گلابی (Pyrus communis) | |
دوره 4، شماره 3، آذر 1391، صفحه 47-55 | ||
3. | بررسیخواص فیزیکوشیمیایی و حسی پنیرپروسس لبنه بر پایه صمغکاراگینان و پکتین | |
دوره 16، 1(بهار)، فروردین 1403، صفحه 1-12 | ||
محیا بختیاری؛ اکرم شریفی | ||
4. | بررسی کیفیت فیله مرغ تازه پوشش دهی شده با کاراگینان - اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) تحت بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده | |
دوره 18، شماره 1، شهریور 1401، صفحه 1-19 | ||
سپیده کیانی قلعه سرد؛ علی فضل آرا؛ مریم قادری؛ مهدی پور مهدی بروجنی | ||
5. | حذف فنل از محلولهای آبی توسط مخلوط بیوپلیمر کاراگینان و سدیم آلژینات در حضور نانورس سدیم مونت موریلونیت | |
دوره 7، شماره 28، آذر 1395، صفحه 29-37 | ||