1.

بررسی اثر آرد پوست انار بر تغییر رنگ پوست، گوشت و خون در ماهی قزل آلای رنگین کمان((Oncorhynchus mykiss

صفحه 1-15
امین آوازه؛ حسین عمادی؛ حسین نگارستان؛ خسرو جانی خلیلی

2.

تغییرات فصلی رنگیزه های فتوسنتزی و پرولین در گیاه دریاییF. Halodule uninervis از استان هرمزگان در خلیج فارس

صفحه 16-28
نسیم بال افکن؛ مه لقا قربانلی؛ شیلا صفاییان؛ فرناز رفیعی

3.

انباشتگی زیستی روی و کروم در Azolla filiculoides در تالاب انزلی

صفحه 29-39
پریسا نجات خواه معنوی؛ لیدا سلیمی؛ شیرین ولی پور

4.

ساخت سوسپانسیون تقویت‎کننده غذاهای زنده آبزیان

صفحه 40-59
یوسفعلی اسدپور اوصالو

5.

بررسی جمعیت کفزیان سرشاخه های رودخانه جاجرود استان تهران

صفحه 60-72
رضوان موسوی ندوشن؛ سپیده رییسی

6.

بررسی و استفاده از اسفنج (رده Demospongiae) به منظور جذب ترکیبات شیمیایی از نمونه های آبی

صفحه 73-82
شقایق دهداری؛ محمد ربانی؛ نوشین سجادی

7.

بررسی مقایسه‌ای شاخص‌های خونی ماهی ازون برون (Acipenser stellatus) و کپور معمولی (Cyprinus carpio) پرورشی

صفحه 83-96
ایوب یوسفی جوردهی؛ سورنا ابدالی

8.

ارزیابی ریسک زیست محیطی بهره برداری از دریاچه منطقه 22 شهرداری تهران با استفاده از روش تصمیم گیری چند شاخصه (MADM)

صفحه 97-112
مریم حیدری؛ سحر رضایان؛ رویا نزاکتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب