1.

فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای

صفحه 1-8
سوسن کامل رحیمی؛ امیرحسین الهامی راد؛ عباس همتی کاخکی

2.

بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا (SPI) و صمغ ثعلب بر خواص فیزیک و شیمیایی و حسی خامه زده کم چرب

صفحه 9-18
شهره عزیزی؛ سید علی مرتضوی؛ مسعود شفافی زنوزی؛ موسی الرضا هوشمنددلیر

3.

مطالعه فرایندتولید پودر خرما بر پایه افزودنیهای آرد گندم، ذرت و مالتو دکسترین و اندازه گیری پارامترهای فیزیکو شیمیایی آن

صفحه 19-30
زهرا نجار؛ حمید توکلی پور؛ مسعود شفافی زنوزی

4.

تاثیر پوشش خوراکی بر آبگیری اسمزی میوه زغال اخته و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن

صفحه 31-39

5.

بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد

صفحه 41-47
مریم کلانتری؛ محمد تقی گلمکانی؛ محمد مهدی ریاحین؛ اکرم شریفی؛ اعظم سراجی؛ عطیه حداد سامانی؛ الهه تاجبخش؛ ابراهیم رحیمی

6.

ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین

صفحه 49-61
منا قربانخانی؛ اورنگ عیوض زاده؛ اسماعیل عطای صالحی؛ مهدی جلالی

7.

بررسی ابعاد هندسی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلاتی (گندم، جو با و بدون پوشینه) استان خراسان رضوی

صفحه 63-70
الهه رازقندی؛ امیرحسین الهامی راد؛ علی قدس ولی؛ سید حسین استیری

8.

مقایسه ترکیبات شیمیایی عضله دو ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel)

صفحه 71-78
غالب بنفشی؛ ابوالفضل عسکری ساری؛ مژده چله مال دزفول نژاد؛ محمد ولایت زاده

9.

ارزیابی و تعیین مقادیر سرب و کادمیوم موجود در شکر سفید تولید شده در استان خوزستان

صفحه 79-84
کریم ابراهیم نجف‌آبادی؛ آزاده اشتری نژاد

10.

بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی

صفحه 85-94
محمد کورشیان؛ اکرم شریفی؛ الهام مهدویان؛ شادی بلوریان

11.

بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بی‌دانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی

صفحه 95-103
نرگس رحیمی؛ سید علی مرتضوی؛ عبدالمجید مسکوکی؛ امیرحسین الهامی راد؛ قدیر رجب زاده

12.

بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی سازی شده با خرفه

صفحه 105-116
فاطمه بشاش علی آبادی؛ وجیهه فدائی نوغانی؛ مریم فهیم دانش


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب