1.

بررسی تغییرات کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی Nepeta crispa Willd. در رویشگاه‌های مختلف طبیعی زراعی

صفحه 1-12
محمد کرمی؛ محمد تقی عبادی؛ مهدی عیاری نوش آبادی

2.

بررسی اثر کود بیولوژیک تیوباسیلوس و کود شیمیایی بر ویژگی‌های مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی اسانس گیاه دارویی Satureja hortensis L.

صفحه 13-29
علی قادری؛ علی نوعی؛ خدیجه احمدی؛ حسین صبوری فرد

3.

بررسی ویژگی‌های فیتوشیمیایی میوه سه ژنوتیپ از گیاه L. Ficus carica شهرستان خوی

صفحه 30-44
سکینه مرادخانی

4.

بررسی و مقایسه میزان روغن و پروفیل اسیدهای چرب میوه جمعیتهای مختلف گیاه دارویی Rosa canina L. در رویشگاه‌های مختلف آذربایجان غربی، شمال غربی ایران

صفحه 45-59
فاطمه نژادحبیب وش؛ ارسلان پیروش؛ سعیده خاموشی

5.

بررسی و مقایسه صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه داروئیpulegium L. Mentha در رویشگاه‌های مختلف طبیعی و زراعی استان گیلان

صفحه 60-75
عزیزاله خیری؛ زهرا بهارمست؛ محسن ثانی خانی؛ علی سلیمانی

6.

بررسی اثر القاء الیسیتورها بر خواص آنتی‌اکسیدانی و ترکیبات ثانویه میسلیوم قارچ‌های Stereum hirsutum, Hyphodontia paradoxa و Arthrinium arundinis در استان گلستان

صفحه 76-88
گلایم لازمی؛ وحیده پیام نور؛ جمیله نظری؛ عمران عالیشاه

7.

فیتوسنتز نانوذرات نقره پایدار با استفاده از عصاره آبی گونه Salvia rhytidea Benth. و مقایسه عملکرد ضدمیکروبی آن با عصاره طبیعی گیاه

صفحه 89-112
امید عزیزیان شرمه؛ ابراهیم ملاشاهی؛ مژگان طاهری‌زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب