1.

اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال

دوره 10، 4 (40) زمستان، دی 1399، صفحه 1-15
سپیده کیانی قلعه سرد؛ علی فضل ارا؛ مریم قادری قهفرخی؛ مهدی پورمهدی

2.

بررسی تاثیر موسیلاژ دانه چیا حاوی غلظت‌های مختلف عصاره آبی برگ زیتون بر ماندگاری فیله مرغ در یخچال

دوره 9، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 55-67
فرشته اخوان سیاسی پور فومنی؛ مهدی شریفی سلطانی؛ شهین زمردی؛ سارا جعفریان؛ اصغر خسروشاهی اصل

3.

بررسی کیفیت فیله مرغ تازه پوشش دهی شده با کاراگینان - اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) تحت بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده

دوره 18، شماره 1، شهریور 1401، صفحه 1-19
سپیده کیانی قلعه سرد؛ علی فضل آرا؛ مریم قادری؛ مهدی پور مهدی بروجنی

4.

تاثیر عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس‌‌(Artrhrospira platensis) در پوشش نانو مرکب بر خصوصیات حسی و ماندگاری فیلهمرغ طی دوره نگهداری در شرایط یخچال

دوره 15، 1(بهار)، فروردین 1402، صفحه 157-169
سارا جعفری راد؛ داریوش خادمی شورمستی

5.

مطالعه اثر پوشش‌های خوراکی جدایه پروتئینی آب‌پنیرحاوی آنزیم لیزوزیم بر کیفیت میکروبی فیله مرغ نگهداری شده در یخچال.

دوره 4، شماره 4، بهمن 1396، صفحه 53-62
نجمه مقیمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب