1.

ارزیابی تأثیر ریزوباکتری‌های محرک رشد جداسازی شده از خاک‌های زراعی بر محتوای یونی گیاه گوجه‌فرنگی (Lycopersicon esculentum Mill.) تحت تنش خشکی

صفحه 1-22
سارا کمال زاده؛ نیما بهادر؛ فرشاد صادقی

2.

اثر غربالگری و بهینه‌سازی اسموپرایمینگ بر خصوصیات جوانه‌زنی بذور گندم (.Triticum aestivum L) با استفاده از روش سطح- پاسخ

صفحه 23-37
آفاق یاوری؛ قادر حبیبی؛ معصومه عابدینی؛ غلامرضا بخشی خانیکی

3.

اثر کلرید سدیم بر خصوصیات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و بیان دو ژنADS و CYP71AV1دخیل در مسیر بیوسنتزی آرتمیزینین در گیاه افسنطین (Artemisia absinthium)

صفحه 38-60
سارا سلیمیان ریزی؛ زهرا رضایتمند؛ منیره رنجبر؛ نسرین یزدان پناهی؛ زرین دخت امامی

4.

پاسخ ژنوتیپ‌های رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.) به پیش تیمار اسید سالیسیلیک تحت تنش شوری

صفحه 61-77
ساناز عدالت زاده اقدم؛ محمود تورچی؛ محمود زارعی

5.

بررسی اثر دگر‌آسیبی عصاره کنجد زراعی ( L. indicum Sesamum) بر پارامترهای رشد، سیستم فتوسنتزی و اسمولیت پرولین در گیاه سویا (Glycine max L.) و علف هرز نیلوفر (Ipomoea sp.)

صفحه 78-92
فاطمه تازیکی؛ مریم نیاکان؛ مهدی عبادی؛ معصومه یونس ابادی

6.

تاثیر میکوریزا و نانواکسید آهن و روی بر گره‌زایی و عملکرد کمی و کیفی عدس (Lens culinaris Medik) دیم

صفحه 93-110
روانبخش آگاهی؛ رئوف سید شریفی؛ حامد نریمانی

7.

اثر ارتفاع و خصوصیات خاک بر برخی متابولیت‌های ثانویه اندام‌های مختلف بنفشه معطر (Viola odorata L.) در رویشگاه‌های مختلف طبیعی استان مازندران

صفحه 111-125
نیلوفر ذکریانژاد؛ حسین مرادی؛ پوریا بی پروا؛ زهرا معماریانی

8.

اثر تیمار فولیک اسید بر عمر پس از برداشت میوه خیار (Cucumis sativus L.) از طریق تاثیر بر فعالیت آنزیم‌های دخیل در مسیر بیوسنتز پرولین، پلی‌آمین‌ها و آنزیم تجزیه کننده کلروفیل

صفحه 126-139
پرویز ملک زاده

9.

بررسی تأثیر تراکم بوته و اسید هیومیک بر عملکرد شلتوک، کارایی مصرف آب و صفات بیوشیمیایی برنج (Oryza sativa L.) در سیستم خشکه‌کاری در شمال ایران

صفحه 140-151
منیژه کلته؛ حسین عجم نوروزی؛ ابوالفضل فرجی؛ عبدالعزیز حقیقی؛ ابراهیم غلامعلی پور علمداری

10.

تنش‌ خشکی و راهکارهای مقابله با آن در گیاهان زراعی

صفحه 152-184
اسماعیل قلی نژاد؛ رضا درویش زاده؛ عباس ابهری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب