1.

Application of Sinusoidal Equations to Partitioning Crude Protein and Metabolizable Energy Intake between Maintenance and Growth in Parent Stock of Broiler Chickens

دوره 9، شماره 2، تابستان 2019، صفحه 299-308
H. Darmani Kuhi؛ S. López؛ A. Shabanpour؛ A. Mohit؛ S. Falahi؛ J. France

2.

Effects of Four Diet Structure and Two Protein Percentage Content on Growth Performance and Biometric Measurements of Holstein Calves

دوره 8، شماره 3، پاییز 2018، صفحه 423-429
A. Shahvarani؛ A. Seraj؛ K. Jafari Khorshidi

3.

Influence of Different Dietary Levels of Energy and Protein on Reproductive and Post Hatch Growth Performance in Japanese Quails

دوره 8، شماره 1، بهار 2018، صفحه 137-145
E. Lotfi؛ N. Karimi؛ B. Parizadian Kavan؛ M.R. Sharifi

4.

The Effect of Dietary Energy and Protein Levels on Growth Performance and Antibody Responses of Offspring of Laying Japanese Quails

دوره 4، شماره 1، بهار 2014، صفحه 185-190
M. Aami Azghadi؛ H. Kermanshahi؛ A. Golian

5.

اثرات اسید سالیسیلیک روی شاخص‌های رشدی و برخی از نشانگرهای بیوشیمیایی گیاهچه‌های گندم L.) Triticum aestivum) تحت تنش شوری

دوره 9، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 35-42
الهام قافیه سنج؛ کمال الدین دیلمقانی؛ حسن حکمت شعار

6.

اثرات غلظت های مختلف نمک طعام بر رشد، برون ریزش آمونیوم، فعالیت نیترات ردوکتازی و محتوای پروتئین کل در جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina)

دوره 6، شماره 3، پاییز 1390، صفحه 76-82
افضل سادات برهانی سبزوار؛ مه لقا قربانلی

7.

اثر پرایمینگ بذر با سدیم اسکوربات بر جوانه زنی و برخی ویژگی های فیزیولوژیکی کنجد (Sesamum indicum) در دماهای مختلف

دوره 9، 4(36) زمستان، زمستان 1394، صفحه 675-690
پیام تیزفهم؛ علی عبادی؛ حوریه توکلی؛ نصیبه توکلی

8.

اثر سطوح کود نیتروژن و تراکم بوته بر کمیت و کیفیت بذور گندم

دوره 13، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 97-107
جواد حمزه ئی؛ سید محسن سیدی؛ افشار آزادبخت؛ ایوب فصاحت

9.

اثر سطوح مختلف پروتئین جیره بر شاخص های رشد و ترکیب بیوشیمیایی بدن خیار دریایی(Holothuria scabra) در مرحله جوانی

دوره 11، شماره 3تابستان 1397، تابستان 1397، صفحه 77-86
حمید علاف نوریان؛ آبتین بیایانی

10.

اثر سطوح مختلف چربی و پروتئین بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیبات تقریبی لاشه بچه ماهیان نورس سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum Kamensky, 1901)

دوره 6، شماره 23، پاییز 1394، صفحه 13-24
مصطفی تاتینا؛ مجید موسی پور شاجانی؛ علی حمیداوغلی؛ رضا طاعتی؛ مهتاب قریب خانی

11.

اثر کاربرد برگی عنصر روی بر عملکرد کمّی و کیفی گندم دیم در شهرستان هشترود

دوره 13، 4(52)زمستان، زمستان 1398، صفحه 571-588
اسماعیل کریمی اصل؛ بهرام میرشکاری؛ عزت اله اسفندیاری؛ فرهاد فرح وش؛ ابراهیم خلیلوند بهروزیار

12.

اثر متقابل افزایش پروتئین جیره و دفعات غذادهی بر میزان رشد و بازماندگی لارو ماهی سفید دریای خزر (1901Rutilus frisii kutum, kamensky)

دوره 5، شماره 4، زمستان 1389، صفحه 81-97
عرفان شاهکار؛ حسین خارا؛ محمد سوداگر؛ عظیم عظیمی

13.

اثر متقابل رژیم‌های آبیاری و منابع مختلف نیتروژن بر عملکرد و کارایی مصرف آب در گندم

دوره 2، شماره 3، زمستان 1385، صفحه 43-56
اژدر عنابی میلانی

14.

اثر محلول پاشی اسید هیومیک بر عملکرد کمی و کیفی گندم نان در شرایط تنش خشکی

دوره 8، شماره 1، بهار 1395، صفحه 10-26

15.

اثر محلول‌پاشی اسید هیومیک بر عملکرد و انتقال عناصر غذایی به دانه گندم در شرایط تنش خشکی

دوره 12، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 119-131
رحیم محمودی‌زویک؛ محمد نصری؛ میثم اویسی

16.

اثر محلول پاشی روی بر عملکرد کمی و کیفی گندم در شرایط کمبود آب

دوره 8، شماره 2، تابستان 1391، صفحه 27-35
جواد طباطبائیان

17.

اثر محلول‌پاشی عناصر ریزمغذی بر صفات کیفی و عملکرد یونجه (Medicago sativa L.) توده بمی در کرمان

دوره 13، 2(50) تابستان، تابستان 1398، صفحه 305-320
حجت صفری کمال آبادی؛ علیرضا ولدآبادی؛ جهانفر دانشیان؛ حسین حیدری شریف‌آباد؛ امین باقی‌زاده

18.

اثر محلول‌پاشی کلرمکوات کلراید و کاربرد مقادیر متفاوت کود نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد کلزا (Brassica napus L.)

دوره 12، شماره 42، پاییز 1399، صفحه 1-11
علیرضا عمادی؛ هادی پیرسته انوشه

19.

اثر نمک و نگهداری در شرایط انجماد بر میزان آبچک، پروتئین موجود در آبچک و ازت کل فرار در چهار گونه کفال طلایی (Liza aurata)، اردک ماهی (Esox Lucius)، کپور (Cyprinus carpio) و ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) دریای خزر

دوره 3، شماره 11، پاییز 1391، صفحه 51-58
محمد ولایت زاده؛ امیر نیلدار؛ سید محمد رضا رضوی

20.

ارزیابی اثرات زمان تغییرجیره‌ی غذایی‌آغازین به رشد و سطوح مختلف پروتئین خام بر عملکرد و کیفیت لاشه‌ی جوجه‌های‌گوشتی

دوره 7، شماره 3، پاییز و زمستان 1390، صفحه 59-67
سعید داودی؛ علی نوبخت؛ جابر داودی

21.

ارزیابی اثر برگرداندن بقایای گیاهان زراعی مختلف بر عملکرد ذرت و برخی ویژگی های خاک در شرایط آب و هوایی شوشتر

دوره 12، شماره 41، تابستان 1399، صفحه 134-147
عین اله حسامی؛ محسن جهان؛ مهدی نصیری محلاتی؛ رزوبه فرهودی

22.

ارزیابی پارامترهای کیفی نمونه چیپس‌های سیب‌زمینی موجود در بازار ایران

دوره 4، شماره 1، بهار 1391، صفحه 7-16

23.

ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری

دوره 11، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 143-151
رسول رضایی؛ نسرین چوبکار؛ عبدالرضا آقاجانی

24.

ارزیابی کاربرد تلفیقی کود زیستی، شیمیایی فسفره و ریزمغذی بر عملکرد دانه و پروتئین جو (Hordeum vulgare L.)

دوره 13، 1(49) بهار، بهار 1398، صفحه 103-120
منا یوسفی پور؛ شهرام لک؛ خوشناز پاینده

25.

ارزیابی مقادیر سرمی کلسیم، فسفر، پروتئین، آلبومین و فسفاتاز قلیایی در زمان های 18، 30 و 60 هفتگی در نژاد لگهورن سفید

دوره 5، شماره 2، پاییز و زمستان 1388، صفحه 93-98
بهرام عمواوغلی تبریزی؛ عادل فیضی زنگبار؛ سید ابوالفضل عقیلی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.