1.

Effect of garlic (Allium sativum L.) extract on some heamatological parameters and immune response of rainbow trout fingerlings

دوره 4، شماره 4، فروردین 2014، صفحه 162-169
ُSeyed Parviz Dadvaran؛ Mansureh Ghaeni؛ Abolfazl Askary Sary

2.

The essential oils of some medicinal plants on the immune system and growth of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)

دوره 2، شماره 2، آذر 2011، صفحه 149-155
Abdollah Ghasemi Pirbalouti؛ Esmaeil Pirali؛ Gholamreza Pishkar؛ Seyed Mohammadali Jalali؛ Mehdi Raissy؛ Mohsen Jafarian Dehkordi؛ Behzad Hamedi

3.

اثرات پروبیوتیک Pediococcus acidilactici بر هماتولوژی، فراسنجه‌های خونی و هیستوپاتولوژی روده ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 11، شماره 4، آبان 1397، صفحه 27-35
خدیجه عطایی؛ سید محمد علی جلالی؛ فرود یداللهی؛ آذر همت زاده

4.

اثرات سطوح مختلف عصاره یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد آنزیم های کبدی و پارامترهای سرمی بچه‌ ماهیان قزل آلای رنگین‌ کمان (Oncorhynchus mykiss

دوره 12، شماره 4، شهریور 1399، صفحه 57-69
احمد کولیوند؛ سید محمد موسوی؛ محمد ذاکری؛ وحید یاوری؛ نسیم زنگویی

5.

اثرات سلنیوم روی عملکرد رشد، هماتوکریت و برخی پارامترهای خون شناسی بچه ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 7، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 40-54
حمید رجبی استرابادی؛ حسین عمادی؛ محمد رضا ایمانپور

6.

اثرات ضد ‌قارچی عصاره‌های گیاهی بابونه و بومادران در کنترل آلودگی تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با قارچ ساپرولگنیا پارازیتیکا

دوره 15، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 97-107
حسین امیری؛ سعید مشکینی

7.

اثر پروبیوتیک ( (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052 بر افزایش نرخ ماندگاری بچه ماهی قزل آلای رنگین کمانOnchorhyncus mykiss))

دوره 4، شماره 1، خرداد 1388، صفحه 63-73
مژگان امتیازجو؛ همایون حسین زاده صحافی؛ داود ضرغام؛ طیبه باشتی؛ کمیل رزمی

8.

اثر تخلیه احشایی بر ویژگی‌های حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در 18- درجه سلسیوس

دوره 5، 1 (17) بهار، خرداد 1394، صفحه 35-51
فرشته شکری؛ مسعود هدایتی فرد؛ زینب رفتنی امیری

9.

اثر سطوح مختلف دارچین و کربوهیدرات بر فاکتورهای رشد و شاخص‌های ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 14، شماره 3، خرداد 1401، صفحه 181-193
میترا راوردشیری؛ سمیه بهرام؛ سید روح الله جوادیان؛ معصومه بحرکاظمی

10.

اثر سوماتوتروپین گاوی نوترکیب (التوسیل) بر عملکرد رشد ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)‌

دوره 2، شماره 1، خرداد 1387، صفحه 63-71
مسعود حقیقی؛ مصطفی شریف‌روحانی؛ عیسی شریف‌پور؛ ابوالفضل سپهداری

11.

اثر شوری های مختلف بر فاکتورهای رشد ، بقا و شاخصهای خونشناسی بچه ماهی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) DOR: 20.1001.1.17359880.1399.14.1.7.0

دوره 14، شماره 1، دی 1399، صفحه 87-98
میلاد رنجبر؛ مجید محمدنژاد؛ محمدرضا قمی

12.

ارزیابی عوامل مدیریتی و قهریه موثر بر ریسک های عملیات بیمه گری مزارع پرورش ماهیان سردآبی– استان قزوین

دوره 11، شماره 3، آذر 1395، صفحه 100-115
ارمغان دامغان پور؛ رضوان موسوی ندوشن؛ منصور شریفیان

13.

ارزیابی و مقایسۀ تأثیر جیرۀ آزمایشی با غذا های وارداتی و داخلی بر پاره ای از شاخص های رشد در قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss

دوره 9، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 9-21
حسین عمادی؛ نسیم بهاران؛ علی اصغر سعیدی

14.

استفاده از Multiplex PCR جهت تشخیص کوکسی های گرم مثبت ایجاد کننده بیماری در مزارع پرورشی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss), ایلام

دوره 5، شماره 1، شهریور 1396، صفحه 18-24
سیده سعیده حیدری نژاد

15.

بررسی اثر آرد پوست انار بر تغییر رنگ پوست، گوشت و خون در ماهی قزل آلای رنگین کمان((Oncorhynchus mykiss

دوره 10، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 1-15
امین آوازه؛ حسین عمادی؛ حسین نگارستان؛ خسرو جانی خلیلی

16.

بررسی اثر دوره های مختلف محرومیت غذایی و رشد جبرانی روی رشد و بازماندگیبچه ماهی قزل آلای رنگین کمان 

دوره 7، شماره 1، فروردین 1392
مجید محمدنژاد شموشکی؛ مرتضی مازینی؛ فرشاد منوچهری

17.

بررسی اثر رنگدانه آستاگزانتین روی رشد، رنگ پذیری و فاکتورهای خونی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 3، شماره 9، فروردین 1391، صفحه 71-80
مائده طالبی؛ حسین خارا؛ جلیل ذریه زهرا؛ شایان قبادی؛ آرزو خدابنده لو؛ الهام میررسولی

18.

بررسی اثر نایسین و عصاره گیاه رزماری بر شاخص های حسی و فساد میکروبی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorynchus mykis) در شرایط نگهداری سرد

دوره 11، شماره 4، شهریور 1398، صفحه 75-86
مهران مسلمی؛ رقیه صالحانی؛ شهریار مهدی ابادی

19.

بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی

دوره 8، شماره 3، آذر 1395، صفحه 77-83
محمد حسن کمانی؛ امید صفری؛ سید علی مرتضوی؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ فاطمه مسلم خلیل غفوری

20.

بررسی ارتباط ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب جیره و فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره رشد

دوره 10، شماره 2، اسفند 1396، صفحه 37-48
مهناز صالحی؛ منصوره قائنی؛ مهران جواهری بابلی

21.

بررسی آسیب شناسی بافتی درمسمومیت تجربی با دیازینون در بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)

دوره 2، شماره 7، مهر 1390، صفحه 51-60
مسعود سعیدی فر؛ حبیب وهاب زاده رودسری؛ عباسعلی زمینی؛ الهام میررسولی؛ رضوان اله کاظمی

22.

بررسی ترکیبات مغذی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در سه ناحیه‌ی سری، میانی و دمی

دوره 6، شماره 1، آبان 1392
سکینه یگانه؛ زیبنده محرابی؛ فاطمه قوامی

23.

بررسی تغییرات اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorynchus mykiss) در طول نگهداری در دمای یخچال

دوره 8، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 83-89

24.

بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانس‌های خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوشش‌خوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 14، 2(تابستان)، تیر 1401، صفحه 109-123
الهام فتحی مقدم؛ امیر شاکریان؛ رضا شرافتی چالشتری؛ ابراهیم رحیمی

25.

بررسی شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان در برخی مزارع پرورشی استان چهارمحال و بختیاری

دوره 4، شماره 3، مهر 1387، صفحه 143-148
فیروز فدایی فرد؛ غلامعلی طالبی؛ مهدی رئیسی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب