کلیدواژه‌ها = چربی
تعداد مقالات: 6

1

اثر سطوح مختلف چربی و پروتئین بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیبات تقریبی لاشه بچه ماهیان نورس سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum Kamensky, 1901)

دوره 6، شماره 23، پاییز 1394، صفحه 13-24
مصطفی تاتینا؛ مجید موسی پور شاجانی؛ علی حمیداوغلی؛ رضا طاعتی؛ مهتاب قریب خانی

2

ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمک‌سود و حرارت دیده توسط مایکروویو

دوره 11، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 79-89
سید محمد میری؛ مسعود هدایتی فرد

3

اندازه گیری و مقایسه کیفیت ترکیب شیمیایی بافت عضله سه گونه ماهی شوریده (Otolithes ruber)، قباد (Scomberomorus guttatus) و شیر (Scomberomorus commerson) خلیج فارس در فصل زمستان

دوره 3، شماره 10، تابستان 1391، صفحه 69-75
محمد ولایت زاده؛ ابوالفضل عسکری ساری

4

بررسی تجمع زیستی جیوه، کادمیوم و آرسنیک و برخی ترکیبات شیمیایی عضله ماهی کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) بندر هندیجان

دوره 9، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 30-41
شیما جنت مکان؛ ابوالفضل عسکری ساری؛ مهران جواهری بابلی؛ محمد ولایت زاده

5

تاثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص‌های رشد و عملکرد تولیدمثلی ماهی زبرا(Danio rerio)

دوره 12، شماره 2بهار 1398، بهار 1398، صفحه 51-62
فریده ریکی؛ محمد سوداگر؛ حامد پاک نژاد؛ سیامک یوسفی سیاهکلرودی

6

مقایسه ترکیبات بافت عضله ماهی شلج (Aspius vorax) و حمری (Carasobarbus luteus) رودخانه کرخه استان خوزستان

دوره 11، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 41-49
احمد جلیزی؛ ابوالفضل عسکری ساری؛ مژده چله مال دزفول نژاد؛ محمد ولایت زاده


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.