1.

Effect of Morus alba leaf extract on serum glucose and lipids in diabetic rats

دوره 1، شماره 3، اسفند 2010، صفحه 35-42
Rahmatollah Parandin؛ Reza Khodarahmi؛ Shafie Aminimoghadam

2.

اثرات اسانس معمول و کپسوله آویشن به‌همراه چربی‌ بر فراسنجه‌های خونی و ایمنی جوجه‌های گوشتی با جیره‌های فرموله‌شده با سطوح پروتئین خام معمول و پایین

دوره 15، شماره 3، شهریور 1401، صفحه 11-26
محسن عیوض زاده؛ علی نوبخت؛ علیرضا صفا مهر؛ یوسف مهمان نواز؛ علی زنبوری

3.

اثرات روش‌های مختلف خشک کردن بر کیفیت و اجزای غذایی گاماروس (Pontogammarus maeoticus)

دوره 3، شماره 3، آذر 1388، صفحه 65-70

4.

اثر بسته‌بندی تحت خلاء بر روی شاخص‌های اکسیداسیون چربی فیله ماهی کفال (Liza spp) در شرایط نگهداری دمای 18- و 4 درجه سانتی‌گراد

دوره 13، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 57-71

5.

اثر سطوح مختلف چربی و پروتئین بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیبات تقریبی لاشه بچه ماهیان نورس سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum Kamensky, 1901)

دوره 6، شماره 23، مهر 1394، صفحه 13-24
مصطفی تاتینا؛ مجید موسی پور شاجانی؛ علی حمیداوغلی؛ رضا طاعتی؛ مهتاب قریب خانی

6.

اثر سطوح مختلف مکمل چربی و موننسین بر روی عملکرد و متابولیت‌های خونی بره‌های نژاد زل مازندران

دوره 6، شماره 3، مهر 1392، صفحه 67-74

7.

ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمک‌سود و حرارت دیده توسط مایکروویو

دوره 11، شماره 2، تیر 1398، صفحه 79-89
سید محمد میری؛ مسعود هدایتی فرد

8.

اندازه گیری و مقایسه کیفیت ترکیب شیمیایی بافت عضله سه گونه ماهی شوریده (Otolithes ruber)، قباد (Scomberomorus guttatus) و شیر (Scomberomorus commerson) خلیج فارس در فصل زمستان

دوره 3، شماره 10، تیر 1391، صفحه 69-75
محمد ولایت زاده؛ ابوالفضل عسکری ساری

9.

بررسی تجمع زیستی جیوه، کادمیوم و آرسنیک و برخی ترکیبات شیمیایی عضله ماهی کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) بندر هندیجان

دوره 9، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 30-41
شیما جنت مکان؛ ابوالفضل عسکری ساری؛ مهران جواهری بابلی؛ محمد ولایت زاده

10.

تاثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص‌های رشد و عملکرد تولیدمثلی ماهی زبرا(Danio rerio)

دوره 12، شماره 2، فروردین 1398، صفحه 51-62
فریده ریکی؛ محمد سوداگر؛ حامد پاک نژاد؛ سیامک یوسفی سیاهکلرودی

11.

تاثیر ویتامین E و نوع چربی جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی گوشتی

دوره 15، شماره 4، شهریور 1402، صفحه 25-36
میر حسن بیرانوند؛ محسن محمدی ساعی؛ بهروز یاراحمدی؛ کریم قربانی؛ امین کاظمی زاده

12.

ترکیبات شیمیایی فیله و برخی از پارامترهای بیوشیمیایی و آنزیمی سرم خون تاس‌ماهی سیبری (Acipenser baerii, Brandt, 1869) در اوزان مختلف

دوره 15، شماره 3، دی 1400، صفحه 1-13
فیروز زاهد؛ مجید محمدنژاد

13.

تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس)

دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 37-31
رویا فلاح شجاعی؛ سهیلا ابراهیمی؛ ملیکا ناظمی

14.

مروری بر نقش پریلیپین در کبد چرب با رویکرد فعالیت بدنی

دوره 2، شماره 4، بهمن 1402
نفیسه صادقی؛ صالح رحمتی

15.

مقایسه ترکیبات بافت عضله ماهی شلج (Aspius vorax) و حمری (Carasobarbus luteus) رودخانه کرخه استان خوزستان

دوره 11، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 41-49
احمد جلیزی؛ ابوالفضل عسکری ساری؛ مژده چله مال دزفول نژاد؛ محمد ولایت زاده



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب