1.

اثر جایگزینی نشاسته اصلاح شده بعنوان بخشی از مغز گردو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ،ارگانولپتیک ،ویسکوزیته و ماندگاری کنسروخورش فسنجان

دوره 10، شماره 3، مهر 1397، صفحه 97-108
علی خزائی؛ سارا کوهی کمالی

2.

اثر دما و غلظت‌ بررفتار رئولوژیکی کنسانتره توت سفید

دوره 11، شماره 3، مهر 1398، صفحه 49-58
اکرم آریان فر؛ رویا امیری قنددشتی

3.

اثر صمغ گوار بر بافت و فراریت اسانس‌های اضافه شده به دوغ ایرانی

دوره 1، شماره 3، اسفند 1388، صفحه 31-42

4.

امکان‌سنجی غنی‌سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن

دوره 10، شماره 3، مهر 1397، صفحه 57-71
مرضیه عاشورمحمدی؛ حسین حسینی قابوس

5.

بررسی تاثیر مخلوط سه روغن سویا، آفتاب گردان، کلزا بر پایداری اکسیداتیو و خواص ارگانولپتیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم چرب

دوره 2، شماره 3، اسفند 1401، صفحه 57-75
مژگان بلالی؛ علیرضا رحمن؛ مریم فهیم دانش

6.

بررسی خصوصیات رئولوژیکی سس کچاپ حاوی عصاره هیدروکلوئیدی گیاه چوبک

دوره 9، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 61-76
فاطمه حسینی طباطبایی؛ حجت کاراژیان؛ رضا کاراژیان

7.

تاثیر حضور نانوذرات اکسید تیتانیوم بر افزایش هدایت حرارتی و رفتار رئولوژی نانوسیال تشکیل شده بر پایه روغن موتور خودرو

دوره 1، شماره 4، اسفند 1388، صفحه 245-252
محمدحسن واشقانی؛ بابک رئیسی دهکردی؛ محمد امینی؛ احسان مرزبان‌راد

8.

تأثیر مورفومتری، ویسکوزیته و آبکی‌شدن منی بر کیفیت اسپرم منجمد قوچ قزل

دوره 15، 2 (58) تابستان، مرداد 1400، صفحه 155-167
پریسا شفاعتی؛ غلامعلی مقدم

9.

مقایسه‌ی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست تهیه شده از شیر تازه‌ی گاو و شیر خشک

دوره 3، شماره 2، شهریور 1390، صفحه 11-20

10.

ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب حاوی اینولین و پکتین

دوره 3، شماره 1، خرداد 1390، صفحه 35-46


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب