کلیدواژه‌ها = ویسکوزیته
تعداد مقالات: 8

1

اثر جایگزینی نشاسته اصلاح شده بعنوان بخشی از مغز گردو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ،ارگانولپتیک ،ویسکوزیته و ماندگاری کنسروخورش فسنجان

دوره 10، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 95-106
علی خزائی؛ سارا کوهی کمالی

2

اثر دما و غلظت‌ بررفتار رئولوژیکی کنسانتره توت سفید

دوره 11، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 49-58
اکرم آریان فر؛ رویا امیری قنددشتی

3

اثر صمغ گوار بر بافت و فراریت اسانس‌های اضافه شده به دوغ ایرانی

دوره 1، شماره 3، زمستان 1388، صفحه 31-42

4

امکان‌سنجی غنی‌سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن

دوره 10، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 55-70
مرضیه عاشورمحمدی؛ سید حسین حسینی قابوس

5

بررسی خصوصیات رئولوژیکی سس کچاپ حاوی عصاره هیدروکلوئیدی گیاه چوبک

دوره 9، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 61-76
فاطمه حسینی طباطبایی؛ حجت کاراژیان؛ رضا کاراژیان

6

تاثیر حضور نانوذرات اکسید تیتانیوم بر افزایش هدایت حرارتی و رفتار رئولوژی نانوسیال تشکیل شده بر پایه روغن موتور خودرو

دوره 1، شماره 4، زمستان 1388، صفحه 245-252
محمدحسن واشقانی؛ بابک رئیسی دهکردی؛ محمد امینی؛ احسان مرزبان‌راد

7

مقایسه‌ی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست تهیه شده از شیر تازه‌ی گاو و شیر خشک

دوره 3، شماره 2، تابستان 1390، صفحه 11-20

8

ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب حاوی اینولین و پکتین

دوره 3، شماره 1، بهار 1390، صفحه 35-46


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.