1.

اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایه‌ی کنسانتره‌ی پروتئینی آب پنیر و عصاره‌ی آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین

دوره 2، شماره 3، اسفند 1389، صفحه 53-65

2.

اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال

دوره 10، 4 (40) زمستان، دی 1399، صفحه 1-15
سپیده کیانی قلعه سرد؛ علی فضل ارا؛ مریم قادری قهفرخی؛ مهدی پورمهدی

3.

اثر ماندگاری پوشش خوراکی زیست فعال ژلاتین/نانو امولسیون اسانس روغنی گلپر بر ماندگاری گوشت چرخ کرده

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 02 دی 1402
سید حسین سید قوامی؛ آرمان بیاتی کلیمانی

4.

بررسی اثر پوشش دو جزئی کازئینات سدیم و عصاره گیاه مرزنجوش (Origanum majorana) بر روی چربی و شاخص‌های فساد اکسیداتیو ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال

دوره 15، شماره 4، شهریور 1402، صفحه 67-80
مهران مسلمی؛ مقداد امینی راد؛ مسعود هدایتی فرد

5.

بررسی‌ اثر‌یخپوشانی با پوشش پولولان و عصاره برگ بو بر‌ماندگاری ماهی‌قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری‌شده در‌فریزر

دوره 16، 1(بهار)، فروردین 1403، صفحه 109-122
اوریانا ضرابی؛ محمد احمدی؛ مسعود هدایتی فرد؛ لیلا گلستان؛ ایوب فرهادی

6.

بررسی پارامترهای شیمیایی و میکروبی فساد و تعیین عمر ماندگاری فیله ماهی‌کپورمعمولی(Cyprinus carpio) تحت تأثیر پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مریم گلی(Salvia officinalis.)

دوره 2، شماره 3، اسفند 1401، صفحه 37-56
محمد اسماعیلی؛ یاسمن فهیم دژبان

7.

بررسی تاثیر موسیلاژ دانه چیا حاوی غلظت‌های مختلف عصاره آبی برگ زیتون بر ماندگاری فیله مرغ در یخچال

دوره 9، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 55-67
فرشته اخوان سیاسی پور فومنی؛ مهدی شریفی سلطانی؛ شهین زمردی؛ سارا جعفریان؛ اصغر خسروشاهی اصل

8.

بررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 142-135
اسماعیل عطای صالحی؛ مریم سلطانی

9.

تاثیر پوشش خوراکی بر آبگیری اسمزی میوه زغال اخته و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن

دوره 7، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 31-39

10.

تأثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب‌پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی

دوره 6، 3 (23) پاییز، آذر 1395، صفحه 1-12
امید رمضانی؛ عباس جلیل‌زاده؛ جواد حصاری

11.

تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز بر خصوصیات کیفی و میکروبی خرمای کبکاب

دوره 10، شماره 3، مهر 1397، صفحه 33-42
لیلا بهبهانی؛ محمدرضا اصلاحی

12.

مطالعه تاثیرات عصاره اولتراسونیک دانه آنیسون به همراه پوشش آلژینات بر کیفیت و ماندگاری فیله گوشت

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 02 دی 1402
غزاله السادات حسینی؛ مهدی شریفی سلطانی؛ پیمان آریایی

13.

مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته

دوره 10، شماره 2، تیر 1397، صفحه 37-45
حمید توکلی پور؛ لیلا زیرجانی؛ مجید جوانمرد داخلی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب