1.

اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایه‌ی کنسانتره‌ی پروتئینی آب پنیر و عصاره‌ی آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین

دوره 2، شماره 3، زمستان 1389، صفحه 53-65

2.

اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال

دوره 10، 4 (40) زمستان، زمستان 1399، صفحه 1-15
سپیده کیانی قلعه سرد؛ علی فضل ارا؛ مریم قادری قهفرخی؛ مهدی پورمهدی

3.

بررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 25 اسفند 1399
اسماعیل عطای صالحی؛ مریم سلطانی

4.

تاثیر پوشش خوراکی بر آبگیری اسمزی میوه زغال اخته و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن

دوره 7، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 31-39

5.

تأثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب‌پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی

دوره 6، 3 (23) پاییز، پاییز 1395، صفحه 1-12
امید رمضانی؛ عباس جلیل‌زاده؛ جواد حصاری

6.

تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز بر خصوصیات کیفی و میکروبی خرمای کبکاب

دوره 10، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 33-42
لیلا بهبهانی؛ محمدرضا اصلاحی

7.

مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته

دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 37-45
حمید توکلی پور؛ لیلا زیرجانی؛ مجید جوانمرد داخلی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.