1.

اثرات اشعه ی گاما و انجماد بر بار میکروبی و خواص فیزیکو شیمیایی گوشت ماهی قزل آلا

دوره 1، شماره 2، آذر 1388، صفحه 80-93

2.

اثر تخلیه احشایی بر ویژگی‌های حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در 18- درجه سلسیوس

دوره 5، 1 (17) بهار، خرداد 1394، صفحه 35-51
فرشته شکری؛ مسعود هدایتی فرد؛ زینب رفتنی امیری

3.

اثر نمک و نگهداری در شرایط انجماد بر میزان آبچک، پروتئین موجود در آبچک و ازت کل فرار در چهار گونه کفال طلایی (Liza aurata)، اردک ماهی (Esox Lucius)، کپور (Cyprinus carpio) و ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) دریای خزر

دوره 3، شماره 11، مهر 1391، صفحه 51-58
محمد ولایت زاده؛ امیر نیلدار؛ سید محمد رضا رضوی

4.

ارزیابی پارامترهای اسپرم انسانی پس از فرایند انجماد با تیمارآنتی اکسیدان میواینوزیتول در بیماران آستنوتراتوزواسپرمی

دوره 15، شماره 1، اسفند 1400، صفحه 25-36
راحیل جنتی فر؛ حمید پیروزمنش؛ لیلا ناصر پور

5.

ارزیابی‌کیفی و بیوشیمیایی فیش فینگر تهیه شده از ماهی‌کوتر‌ساده (Sphyraena jello) در‌طول نگهداری در سردخانه (ċ۱۸-) به مدت چهار‌ماه

دوره 16، 2(تابستان)، تیر 1403، صفحه 125-139
سحر جلیلی

6.

ارزش غذایی گوشت ماهی حلوا سفید (Pampus argenteus) و بررسی تغییرات آن طی نگهداری در سردخانه با دمای 18- درجه سانتی‌گراد

دوره 8، شماره 3، آذر 1393، صفحه 59-69

7.

بررسی اثر جایگزینی بخشی از آرد‌گندم با آرد‌کینوا جوانه‏زده و افزودن صمغ دانه شاهی‌ بر‌کیفیت اشترودل نیم‏پز منجمد

دوره 15، 3(پاییز)، مهر 1402، صفحه 125-138
سارا نیاستی؛ بهاره صحراییان؛ فاطمه پورحاجی

8.

بررسی تأثیر افزودن رقیق‌کننده‌های حاوی ادیتات سدیم و پروپیلن گلیکول بر ماندگاری اسپرم منجمد قوچ قزل

دوره 13، 4 (52) زمستان، بهمن 1398، صفحه 353-369
پریسا شفاعتی؛ غلامعلی مقدم؛ حسین دقیق کیا؛ صادق علیجانی

9.

بررسی روند تغییرات شاخص‌های کیفی، اکسایشی و میکروبی گوشت چرخ شده و نشده گاو در زمان نگهداری به حالت انجماد

دوره 11، 3 (43) پاییز، آبان 1400، صفحه 111-123
فیروز طیار؛ احمد قره خانی؛ امیر توکمه چی

10.

بررسی مکانیزم انجماد و ساختار نهایی قطعه ریخته گری شده نیمه جامد الیاژ A380 با افزودن براده و تزریق در ماشین دایکاست

دوره 13، شماره 3، آبان 1398، صفحه 1-16
هومن هادیان؛ محسن حداد سبزوار؛ محمد مزینانی

11.

تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانه‌ی شاهی و صمغ گزانتان

دوره 4، شماره 1، خرداد 1391، صفحه 37-65

12.

تأثیر روش‌های انجمادزدایی بر شاخص‌های شیمیایی، بیوشیمیایی و حسی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)

دوره 8، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 1-13

13.

تاثیر فرایند ترکیبی خشک‌کردن اسمزی توسط خشک‌کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه‌های توت‌فرنگی

دوره 8، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 101-109
مریم عاملی؛ مهدی قیافه داوودی؛ ریحانه احمدزاده قویدل؛ حمید بخش آبادی

14.

تاثیر ویتامین C بر روی تغییرات چربی و اسیدهای چرب در فیله منجمد و وکیوم شده شگ ماهی دریای مازندران (Alosa caspia caspia)

دوره 6، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 92-102
فاطمه انصاری فرد؛ مونا خانی؛ سهراب معینی؛ مسعود هدایتی فرد

15.

تغییرات باکتریولوژیک و شیمیایی TVB-N ماهی سفید در دماهای 18- و 4 درجه سانتی‌گراد استان مازندران

دوره 4، شماره 1، خرداد 1388، صفحه 35-43
هدایت حسینی؛ شیلا صفائیان؛ هما صادقی

16.

تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگه‌داری در شرایط انجماد

دوره 4، 1 (13) بهار، خرداد 1393، صفحه 33-45
شیلان قصیری؛ مسعود هدایتی فرد؛ علی معتمدزادگان

17.

شناسائی انواع اسیدهای چرب از نظر کمی و کیفی در ماهی فیتوفاگ پرورشی (Hypophthalmichthis molitrix) و بررسی اثر زمان نگهداری بر روی آنها در سردخانه 18- درجه سانتی گراد

دوره 8، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 58-67
علیرضا نجفی؛ نرگس بهشتی

18.

کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ

دوره 7، شماره 3، مهر 1399، صفحه 1-12
غلامرضا شاه حسینی؛ مجید جوانمرد؛ نوردهر رکنی

19.

نگاهی به روشهای کمک باروری با استفاده از انجماد

دوره 6، شماره 21، خرداد 1395، صفحه 9-16
مینا رمضانی؛ شکوه چگینی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب