1.

اثرات اشعه ی گاما و انجماد بر بار میکروبی و خواص فیزیکو شیمیایی گوشت ماهی قزل آلا

دوره 1، شماره 2، پاییز 1388، صفحه 80-93

2.

اثر تخلیه احشایی بر ویژگی‌های حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در 18- درجه سلسیوس

دوره 5، 1 (17) بهار، بهار 1394، صفحه 35-51
فرشته شکری؛ مسعود هدایتی فرد؛ زینب رفتنی امیری

3.

اثر نمک و نگهداری در شرایط انجماد بر میزان آبچک، پروتئین موجود در آبچک و ازت کل فرار در چهار گونه کفال طلایی (Liza aurata)، اردک ماهی (Esox Lucius)، کپور (Cyprinus carpio) و ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) دریای خزر

دوره 3، شماره 11، پاییز 1391، صفحه 51-58
محمد ولایت زاده؛ امیر نیلدار؛ سید محمد رضا رضوی

4.

ارزش غذایی گوشت ماهی حلوا سفید (Pampus argenteus) و بررسی تغییرات آن طی نگهداری در سردخانه با دمای 18- درجه سانتی‌گراد

دوره 8، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 59-69

5.

بررسی تأثیر افزودن رقیق‌کننده‌های حاوی ادیتات سدیم و پروپیلن گلیکول بر ماندگاری اسپرم منجمد قوچ قزل

دوره 13، 4 (52) زمستان، زمستان 1398، صفحه 353-369
پریسا شفاعتی؛ غلامعلی مقدم؛ حسین دقیق کیا؛ صادق علیجانی

6.

بررسی مکانیزم انجماد و ساختار نهایی قطعه ریخته گری شده نیمه جامد الیاژ A380 با افزودن براده و تزریق در ماشین دایکاست

دوره 13، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 1-16
هومن هادیان؛ محسن حداد سبزوار؛ محمد مزینانی

7.

تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانه‌ی شاهی و صمغ گزانتان

دوره 4، شماره 1، بهار 1391، صفحه 37-65

8.

تأثیر روش‌های انجمادزدایی بر شاخص‌های شیمیایی، بیوشیمیایی و حسی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)

دوره 8، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 1-13

9.

تاثیر فرایند ترکیبی خشک‌کردن اسمزی توسط خشک‌کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه‌های توت‌فرنگی

دوره 8، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 101-109
مریم عاملی؛ مهدی قیافه داوودی؛ ریحانه احمدزاده قویدل؛ حمید بخش آبادی

10.

تاثیر ویتامین C بر روی تغییرات چربی و اسیدهای چرب در فیله منجمد و وکیوم شده شگ ماهی دریای مازندران (Alosa caspia caspia)

دوره 6، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 92-102
فاطمه انصاری فرد؛ مونا خانی؛ سهراب معینی؛ مسعود هدایتی فرد

11.

تغییرات باکتریولوژیک و شیمیایی TVB-N ماهی سفید در دماهای 18- و 4 درجه سانتی‌گراد استان مازندران

دوره 4، شماره 1، بهار 1388، صفحه 35-43
هدایت حسینی؛ شیلا صفائیان؛ هما صادقی

12.

تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگه‌داری در شرایط انجماد

دوره 4، 1 (13) بهار، بهار 1393، صفحه 33-45
شیلان قصیری؛ مسعود هدایتی فرد؛ علی معتمدزادگان

13.

شناسائی انواع اسیدهای چرب از نظر کمی و کیفی در ماهی فیتوفاگ پرورشی (Hypophthalmichthis molitrix) و بررسی اثر زمان نگهداری بر روی آنها در سردخانه 18- درجه سانتی گراد

دوره 8، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 58-67
علیرضا نجفی؛ نرگس بهشتی

14.

کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ

دوره 7، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 1-12
غلامرضا شاه حسینی؛ مجید جوانمرد؛ نوردهر رکنی

15.

نگاهی به روشهای کمک باروری با استفاده از انجماد

دوره 6، شماره 21، بهار 1395، صفحه 9-16
مینا رمضانی؛ شکوه چگینی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.